dimecres, 25 de novembre del 2009

IMPORTANT: REUNIÓ PELS VOLUNTARIS DEL 13-D

REUNIÓ EL 27 DE NOVEMBRE A LES 10 DE LA NIT A L'ATENEU. Tots aquells que volgueu ser voluntaris el dia 13 de desembre esteu convocats a aquesta reunió. En aquesta trobada, i amb l'antel·lació suficient perquè tothom es pugui planificar bé l'agenda, establirem quines persones faran les tasques necessàries el 13-D per dur a terme la consulta sobre la independència de Catalunya als tres pobles del Voltreganès.
És IMPORTANT VENIR o FER-NOS SABER QUE ESTEU DISPONIBLES EL 13-D.

Les tasques que faran els voluntaris el 13-D són principalment dues:

- Membres d'una mesa electoral (necessitem 3 persones per cada mesa, podem fer torns)
- Membres de seguretat a cada col·legi (seria convenient un mínim de 2 persones per col·legi, podem fer torns)

Des del Voltreganès Decideix estem treballant durament i a contrarellotge per tal que el 13-D sigui un èxit a Les Masies, Sant Hipòlit i Santa Cecília de Voltregà. Tot i que som una trentena de gent molt activa, pel dia de la consulta necessitem ser molts més, si no és impossible poder tirar endavant aquest projecte.

Per això, si creus en aquesta consulta i estàs disponible el dia 13 de desembre, anima't a donar-nos un cop de mà. Unes hores del teu temps durant aquella jornada poden ser claus per l'èxit d'aquesta iniciativa. A part de tot això, no cada dia es té l'oportunitat de participar en l'organització d'un esdeveniment històric pel nostre país. Ens veiem divendres, vine amb tots els amics i companys que vulguis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada